Strömfors Electric Oy:n Ruotsinpyhtään tehtaan lopettaminen ja uuden työuran etsintä

"Järkytyin kuullessani tehtaan lopettamisesta - olinhan luullut jatkavani Strömforsissa eläkeikään asti. En uskonut enää työllistyväni, ja epäuskoisena pähkäilinkin tulevaisuutta taukoamatta. Lisse palkattiin tehtaan työntekijöiden avuksi, mutta aluksi en kokenut hänen apuaan mielekkääksi enkä halunnut tavata häntä. Muutin kuitenkin mieleni - onneksi!

Tapaamistemme myötä ennakkoluuloni karisivat ja huomasinkin nopeasti, että pöydän takana oleva nainen olikin rautainen ammattilainen, joka oli oikeasti auttamassa meitä. Lämmin ja auttavainen Lisse oli täysin sitoutunut asiaamme, ja hänen avullaan opin tuomaan itseäni ja osaamistani paremmin esille.

En ollut ollut vielä päivääkään työttömänä, kun Lissen ammattitaidon avustamana sain mahdollisuuden työhaastatteluun lankasahaajan tehtävään. Erinomaisen valmennuksen ansiosta sain tehtävän heti!

En voisi olla kenellekään kiitollisempi, kuin sinulle Lisse, ammattitaitoisesta, henkilökohtaisesta ja lämpimästä avusta. Valmennustapasi oli melko tiukka ja perusteellisesti ja juurta jaksaen asioiden syvimpään sisimpään pureutuva. Olit määrätietoinen ja vaateliaskin. Huumoriakaan ei unohdettu vaikeiden asioiden keskellä. Asetetut tavoitteet saavutimme 110 prosenttisesti. Tapaamisissa parasta oli se, kun jaksoit valaa uskoa ja innostusta minuun! "

Jouni Leinonen

Meconet Oy, Lankasahaaja

 
"Lisse uskaltaa rautaisella HR-osaamisellaan haastaa yhä uudelleen. Hän ohjaa asiakasta siten, että asiakas itse kykenee oivaltamaan käsiteltävän aiheen ongelmakohdat useista eri näkökulmista ja löytämään ratkaisut niihin. Koska Lisse ei tarjoa valmiita vastauksia, kumpuavat vastaukset ja valittu linja aidosti asiakkaasta itsestään. Kerta toisensa jälkeen Lisse haastoi löytämääni ”ratkaisua” kysymällä: Oletko Toni aivan varma - miten tämä tukee tavoitettasi? Ja lopulta oikea ratkaisu, josta olin aivan varma, löytyi. Vaikka couching-prosessini oli yllättävän työläs, se kannatti. Tulokset ajoivat kirkkaasti kustannusten ohitse. Suosittelen lämpimästi."
Visma Solutions, Product Specialist­